News
Lifestyle
Cele Yatkwat
Sports
Tech
တစ်ပွဲ (၁၀၀၀) ကျပ်ကစရတဲ့ ရွှေပြည်သာ အချဉ်ပေါင်းဆိုင်
ရာသီပေါ်အသီး (၁၇) မျိုးလောက်ရပြီး တစ်ရက်ကို သရက်သီး အလုံး (၄၀၀) ကုန်တယ်။
အညာလက်ရာ စစ်စစ်ကို စားရမယ့် “၀မ်းရေးတစ်ထွာ”အကြော်စုံဆိုင်
အညာပဲဆီသန့်နဲ့ အညာမှာ စားသလိုလေး ကြော်ရောင်းတာဖြစ်ပါတယ်။
ဟင်းအမျိုး(၂၀)ကျော် နဲ့ လက်ဖက်ရည်ပါ ရတဲ့သမိုင်းလမ်းဆုံက ထမင်းကြော်ဆိုင်
တစ်ရက်ကို ၄ သိန်းကျပ်ဖိုးလောက် ရောင်းရပါတယ်။
သားအမိ (၃) ယောက် တစ်ဆိုင်စီ ဖွင့်ထားတဲ့”နှင်းပွင့်ဇော်” မုန့်ပျားသလက်
မုန့်ပျားသလက်ကို ပေါ်ဆန်းဆန်သုံးပြီး မီးသွေးနဲ့ချက်လို့ အိအိလေးစားရမှာပါ။
လမ်းဘေးမှာ ခုံလေး ၃ ခုံနဲ့ စဖွင့်ခဲ့တဲ့ သိန်းသန်းဝင်း အသုပ်နဲ့အအေးဆိုင်
အထောင်းမျိုးစုံ၊အသုပ်စုံအပြင် အအေးစုံစုံလင်ရရှိနိုင်တဲ့ဆိုင်တစ်ဆိုင်ပါ။
ကပ်စေးနှဲ စားချင်သူတွေ တကူးတက လာရှာစားကြတဲ့ ဆိုင်လေး
ဒဂုံ (၁) ကျောင်းရှေ့ကကပ်စေးနှဲဆိုင်လေးဖြစ်ပါတယ်။
တမူထူးခြားတဲ့ဆော့စ်ကြောင့်နာမည်ကြီးနေတဲ့ "မေလေး" အချဉ်ပေါင်းဆိုင်
ချိုချိုစေးစေး ဆော့စ်လေးနဲ့ တို့စားရမှာပါ။
ရန်ကုန်ရောက်လာတဲ့ ဂွကျွန်းက ပင်လယ်စာဆိုင်လေး
ပင်လယ်စာအစုံကို ရခိုင်အရသာ ချဉ်ချဉ်စပ်စပ်လေး စားရမယ့် Sea Funny ဆိုင် ဖြစ်ပါတယ်။
Copyright © 2020 Duwun.
Privacy Policy | About Us | Jobs | Advertise with us